Sıcak Çikolata Tarifi


2-3 kişilik:

500ml süt (ister hayvansal ister bitkisel süt)
4 tatlı kaşığı ham kakao
2 tatlı kaşığı kakao yağı
*İsteğe bağlı bal, tarçın

Tüm malzemeyi uygun bir tencereye alıp ocakta kısık ateşe koyun. Karıştırarak ısıtın ve kaynama ısısına gelince ocağı kapatın. Süt köpürtücüyle köpürttükten sonra fincanlara servis edin. Tatlandırmak istediğiniz fincana 1 çay kaşığı bal ekleyip karıştırın. Üzerine çikolata rendeleyerek, tarçın serperek süsleyebilirsiniz; servise hazır. Afiyetle🍫

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kefir ve Keten Tohumu

Kırmızı Lahana Turşusu Nasıl Hazırlanır ?

Burun Açıcı Karışım