Kitap Önerisi - Tahıl Beyin

 


“Beyinizin sessiz katilleri buğday, karbonhidratlar ve şeker hakkında şaşırtıcı gerçekler“

Dr David Perlmutter kitabında tahılların vücudumuzdaki etkilerini oldukça kapsamlı bir şekilde anlatıyor. Nörolog olan yazar yakalandığımız hastalıkları genlerimizin değil, tükettiğimiz besinlerin belirlediğini; birçok nörodejeneratif hastalığın temelinde şeker oranı yüksek karbonhidratlı beslenmenin rol oynadığını vaka örnekleriyle anlatıyor. Şekerin (ki tüm tahıllar şeker barındırır) beynimize yaptığı zararları ortaya koyuyor. Sağlıklı beslenme konusunda ilgisi olanlar için kapsamlı ve faydalı bir kitap. 

Sevgiler🌼

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kefir ve Keten Tohumu

Kırmızı Lahana Turşusu Nasıl Hazırlanır ?

Burun Açıcı Karışım